Ketik

Sunday, February 27, 2011

Entry panjang sangat, bosan?

Haha..pernah ada seorang kawan cina mengomel entry2 di blog aku panjang sangat...tak larat dan tak minat nak baca kata dia..huhu.

Apa nak buat, bang oi...akak kalau dah start menulis tak reti nak berenti...merembas-rembas idea keluar tanpa mempedulikan apa yang menarik apa yang tidak....hehe

Tapi kamu2 harus alert dengan quote kat bawah ni:

Generally speaking, the best people nowadays go into journalism, the second best into business, the rubbish into politics and the shits into law” ~ Auberon Waugh

But..

"After 30 years the journalists feel like shit while watching the businessmen getting rich, the politicians are richer and the lawyers richest".

2 comments:

Hanis Azla said...

sukalah quotes tu.. sgt menarik..
kita nak menulis utk bercerita.. klu dah terpanjang tu nak buat macam mana kan.. he..he.. akak pun gitu juga kdg 2 terpanjang tak hengat..

Maya said...

tapi tulisan akak tidak sejela tulisan saya hehe