Ketik

Saturday, May 17, 2008

SOA's Dinner 2008

Have a dinner at One World Hotel, 1U Bandar Damansara. Ada Aizat nyanyi lagu "Hanya kau yang mampu". Lagu di carta teratas di beberapa stesen radio waktu tu. Rupanya Aizat peserta Akademi Fantasia 5, aku pun tak tau...hahah..mana aku tau artis baru2 nih, ramai sangat maggi segera. The theme was 70's @ 80's. Ada elvis, John Lennon dan lain-lain aku pun tak kenal lah artis2 70an nih. Yang penting makan sedap, get together with frens dan menang hadiah cabutan bertuah. Meja kami juga dinobatkan sebagai backup singger untuk lagu "Hanya kau yang mampu", Ditambah dengan juara menari ala saloma oleh Sarah yang seksi :). Selainnya tak mampu nak makan sepuasnya kerana perut dah kembung masuk angin dek kerana lama menunggu..

SOA's sports day

SOA sport tournament. Have an aerobic "ese lehe" dipandu Kak Norli. Selainnya ada game carrom, badminton, soduku, dart, congkak and ping pong. Aku maen badminton dan carrom..Badminton double woman kalah juga padahal lawan team yang baru hari tu juga pegang reket..he he..kalah kerana penat nunggu diorang pukul bola sambil belajar step..Cit! hehe...Mix double pun kalah juga pasal Pakcik Izhab pancit masa 2nd round (tak mungkin salah aku heheh) ..lain kali takleh gu ngan dia lagi. wakaka...KP's team ft President's team. The KP's team won almost all the games except for Soduku (IQ game). President team kalah bukan pasal apa, tapi pasal kita kan scientist tulen...wajar kalo scientist kaki bangku kan???? LOL