Ketik

Friday, February 11, 2011

Sabarlah diri...

Mulakan dengan bismillah....

Blur giler time ni, next month kena buat Mid-term review dan2 pulak advisory team berubah. Nampaknya hamba akan grad sebagai partly independent student..cos SV pujaan ku sudah berkerja di luar sana untuk 2011-2012. Hopefully new advisory team akan lebih "mempedulikan" hamba yang agak terkontang kanting neh :(..dengarnya new main SV on the "paper" ini lebih bagus arahannya...kata mantan PhD student sini, my best pren ever. 2 kali casual meeting ngan beliau pun macam okey, lembut dan practical orangnya...hummm so hamba mengharapkan yang terbaik belake. Hopefully tader mintak aku buat menda berkait engineering dan mekanisasi fuleks lah..out of my expertise huhu.

Dulu meeting 2 x seminggu kadang2 rasa waste time..skang meminta2 untuk meeting..huwaaa! skang aku paham bagaimana perasaan kengkawan yang sebelum ni jeles dengan keselaluan kami meeting ngan SV. Beliau muncul once a week rasa cam windu dan eager giles nak dialog progress work dan results.

Tak sabornya nak habissss.....nak balik; nak joli; nak makan sate, nasi dagang, McD, ayam goleks, char keu tiow, somtam, mee celup bla2h; dan nak enjois!!!

No comments: