Ketik

Wednesday, February 15, 2012

Kembali fokus

Assalamualaikum cinta...

Still missing my mum so much and still crying when thinking of her, still feeling her around in the house and in the office :,(

However, I'll keep on track very soon..dan hari ni dapat feedback dari kawan di China Dr. Jiping yang happy dengan akak nye manuscript paper. Beliau second author selepas akak..dia ni lah yang bersengkang tenaga buat kerja sesama akak 2 taun sudah dari jam 6am-11pm kat postharvest lab. Teringat dia nangis2 waktu berkongsi kisah cinta dia dulu huhu..muda lagi baru 27 tahun so skang dia 29 tahun.. kannn dah Dr, akak yang belum lagi masih berhempas pulas di sini. InsyaAllah, skang dah boleh publish paper pertama. Paper2 seterusnya bakal menyusul tak lama lagi.

Kjap lagi nak uruskan application for travel grant pula..untuk conference bulan Jun nanti...so Jun wajib dah di KL :)

Jadi, harus kuat semangat dan tabah.."nangis puas2 kemudian kerja tekun2 tinggal beberapa bulan jer lagi, pasni boleh balik jumpa mak"...itu kata Kak Gem.

Okay, takmo buang masa lagi...kembali ke komputer dan kertas2...doakan akak maju jaya kengkawan...aminnn

Adios!

No comments: