Ketik

Wednesday, September 28, 2011

Elaun lambat masuk lagi

Assalamualaikum...

Hishi, tengah sasau ni sebenarnya....dok pikir mana nak cekau duit nak bayar sewa, nak renew roadtax, nak bayar segala bil, nak makan dan macam2 lagi. Kesnye elaun tak masuk2 lagi. Dah 5 hari lewat. Bukan kali pertama ya, ni dah kali ke-3 kalau tak silap sepanjang pengajian ni. Haru biru jadinyer..so mula la otak kreatif memikirkan untuk buat part time job. Mana nak fokus study lagi...kann...

Dah dapat "warning" arrears sewa pun...arrggghhh!Menciiiiii.....humm gayanye ni kena jolok RM lah dulu :(..konon kalau tak hantar report or lewat hantar report elaun ditangguhkan. Ini report zasssss! dapat email jer terus hantar, pun lewat juge..Apa nak buat????? Di awang2an terasa diri ini.....

Marah sebab tempohari ada antara SV tak benarkan apply tutor, marah juga bila ada SV sesukati jer suh extend you ada gaji katanya...manyak mana sgt gaji kita bila convert dolar tu. Menyesal tak apply tutor subjek kimia tempohari. Arrggggghhh!!!!!

No comments: