Ketik

Friday, September 16, 2011

Alhamdulillah syukur

Alhamdulillah...

Baru sahaja selesai meeting dengan supervisor. Beliau sangat happy dengan summary results terkini dan menyuruh mula menulis untuk Chapter yang last ni..:), so terasa sangat2 lega dan happy sekarang. Cuma ada lagi beberapa set eksperiment untuk melengkapkan data set dan mengukuhkan argumentasi.

Chapter 4 sudah dimanuskripkan dan dihantar untuk penilaian. Chapter 3 harus cuma untuk revise dan perkemaskan lagi. Dan ini Chapter 5 sudah boleh tulis...hooyyeehhh!

Kalau tiada aral, dalam 2-3 bulan lagi siap semua eksperiment then boleh concentrate on penulisan sahaja. Alhamdulillah juga thesis ku dalam bentuk journal paper. So, lebih mudah dan cuma sekali tulis sahaja untuk journal sekalian thesisnya.

InsyaAllah dengan izinNya, sekiranya bulan April ini siap...PhD ku cuma 3 tahun 1 bulan sahaja...amiinnnn Semoga dipermudahkan segalanya.

1 comment:

Hanis Azla said...

Salam maya.. belum terlambat utk akak ucapkan salam aidilfitri kan.. Maaf zahir dan batin.. Alhamdulillah, seronok mendengar perkembangan maya.. semoga dipermudahkan segalanya..