Ketik

Sunday, May 12, 2013

What to do


Seriously saya tak tau budak ni pakai seluar ke pakai apa? ke dia recycle seluar dia masa umur 8 tahun atau pinjam seluar adik dia tak? Dia tutup apa pun tak pasti...oh kecik lagi..no3x..cacat2 budak ni pun dia kaya raya dan budak2 perempuan seluruh dunia menjerit dan menangis histeria kerana dia, dari budak pra sekolah hinggalah budak baru baligh. Awek plak Selena Gomez yang comel. Nko ada? Aku pun takde. Muahaha...nak gi makan mekdi or window shopping pun takder sapa nak diajak...sadis sungguh! What to do.....

No comments: