Ketik

Wednesday, May 08, 2013

Lelaki Kelantan ternyata HENSEM

Tak habis lagi ye isu post-GE13? wall fb dan akbar tempatan masih panas terutamanya sindiran2 pedas dan berpuaka dari pihak yang menang..menang dengan tidak bergaya dan tidak bermaruah katanya, manakala pihak yang kurang menang keluar dengan pelbagai bukti...ada fakta ada auta.

Apapun tak nak lagi lah cakap pasal GE13, apa yang saya pasti dan perasan justeru nak highlight kat sini ialah: Calon2 MPs samada dari Pas atau BN di Kelantan (Kecuali Pok Him) semuanya hensem2...hi hi hi...kat Selangor tak hensem kat Pahang pun tak hensem...3 negeri tu jer la pun yang saya nampak di jalanan dalam pemaustatinan saya di Shah Alam dan balik Kelantan melalui Pahang, ke saya ni cuma nampak yang hensem saja? :)

Tak percaya? mari percayakan diri....



p.s:

Marilah senyum dan ketawa tak perlu kata apa2

2 comments:

W. Hidney said...

nak jugak tengok calon yang cantik molek selain izzah hehehe

DrMaya said...

Ada jer...kak ros, kat jat hahaha