Ketik

Tuesday, September 18, 2012

Selesai

Alhamdulillah hampir selesai...sepatutnya submit thesis hari ni dan balik esok, tapi sebab terlambat confirm teket dah terbatal online uhuks. Takper leh postpone submit thesis hiks!...Tapi sebenarnya memang belum ready nak balik lagi....sebab nak shopping dan lepak2 dulu hihi..so mintak org pentadbiran tempah tiket hari Khamis, tapi takder kapal yang terbang plak hari khamis..uhuks lagi..Jumaat plak fully book daa...so terpaksa I balik Sabtu..yeeehooo! boleh lepak kat Brisbane dan shopping2 dan jalan2 dulu.

Jadinya muktamat upload thesis kat espace esok la jawabnya. Daryl pun nak jumpa lagi hari Khamis ni..huhu..sayang jugak dia kat I kannn...hemmm proses nak finalise thesis manyak ngek jugak. Dah convert ke PDF pastu check ada cacat lagi, convert lagi cacat lagi nge nge nge...walhasil hari ni sejak kul 3.45pm sampai 6.30pm satni dah berpuluh kali convert delete, baiki convert delete...akhirnya semua dah cantik hopefully dan takmo tengok lagi dah..dah jelak.

So tinggal esok proses meng-upload kat espace pulak harap tak ngek lah. Then kena tunggu seminggu graduate school bagi jawaban thesis ready untuk dihantar ke examiner dan tunggulah ~ 6 minggu untuk dapat correction. Malas tunggu I balik jerk buat dari rumah..so bila correction selesai, semua selesai InsyaAllah bulan doblas konvokesyen. Harap konvokesyen yang terakhir ni menjadi yang termanis dalam hidup :) sebab pengalaman yang sudah2 tak best dan menyedihkan...

No comments: