Ketik

Monday, September 03, 2012

PhD oh PhD

Ih ah..ih ah...saya sdg berhempas pulas untuk finalise chapters thesis dan compile dan convert to pdf dan antar ke advisors rini..tapi table stats saya masih pincang sana sini..dan saya pening. F-test probability dia significant tapi LSD dia tak significant...dan Allan hanya free kul 4 karang...tapi dia sempat berbalas email dan explain cemana nak kira LSD manual kat email tapi saya still tak paham Oooooo...blur sungguh!

Otak saya sedang berselirat..sejak 2 menjak ni, semua urusan hidup macam tidur, makan, drive termasuk solat opss ya solat semua express tak sempat nak menghayati..makan apa yg sempat capai saja dan tadi nyaris2 nak eksiden...fuh sib baik sempat break kalo tak entah la apa jadi coz kereta tu sebenarya dah jual..$900 jer huhu..padahal aimed $1K. Silap sendiri patut letak $1.2K prepair u org nego. Haish! Tak pandai berurus niaga :(. So miggu depan dia dah pindah tangan. Ermm...okay lah jugak dr menjadi besi buruk tak dapat apa2 macam kereta kawan2 yg lain.

Baiklah saya sekarang tak tau nak buat apa sebab table2 xleh proceed maka skang saya nak check content plak kot2 ada ejaan tertinggal or apa..huh! Sgt lelah jiwa dan raga ku saat ini.

Opss...eh ya! saya tak jadi submit 31hb sebab balik org kawen punya fasal so saya postpone ke khamis ni..hemmm, tiket pun belum tempah lagi ngan UPD..nanti sat lagi dah submit baru nak contact suh tempah tiket...adoiyai ...cepatlar...hati dan sanubari saya sudah bukan di sini lagi..tak tau entah di mana?

No comments: