Ketik

Thursday, August 09, 2012

Raya

Dah tengok dah iklan raya taun ni? Mujurlah dimuat turun si Akbar kalo tak pun tak tengok lagi..Best juga iklan tu, produk Petronas yang satu2nya bukan karya arwah Yasmin Ahmad..tambah terkesan sb situasi latar belakang dia ada la sikit kena mengena dgn org yang merantau ni :)..Walaupun raya tahun ni buat pertama kalinya akan disambut bersama kaum keluaga setelah 3 tahun beraya di bumi down under...pasti tahun ni tambah meriah sebab ahli keluarga makin membesar dgn pertambahan anak2 buah..anak sendiri kalau ada rezeki insyaAllah..

Kita layan Raya 2012 advert.. ni, hero pun sangat hensem tue


No comments: