Ketik

Tuesday, July 24, 2012

Ku sampaikan rindu di angin lalu

Yuhu! Selamat berpuasa..hehe terlambat sket maklumlah baru start puasa rini *wii tak malu... :p

Dalam minggu ni dapat siap 4 chapter, alhamdulillah..dan sekarang sedang mula menulis chapter last General discussion. Absolutely on track. Hajatnya..*hajat yang dipaksa...tahun ni dapat balik beraya di Malaysia aka kampung. Kenapa terpaksa? Sebab ada orang belikan return tiket sebab dia akan walimah..kesahnya.  Padahal bayar hutang. Huumm...baiklah, dengan ini juga bermakna saya perlu speed up proses menulis ni supaya selesai sebelum raya. Lepas raya datang lagi untuk submit thesis dan berehat barang sejenak pada firasat saya..hehe..Maklumlah proses ni bukan melibatkan kita sorang. Ada kebangkalian drags kat mana2 advisors, Daryl terutamanya. Yang 2 orang lagi mmg out dah. Sejak 2-3 kali pertama antar dokumen no responses makanya selepas itu kita pun bo layan jugalah haha! Padan muka mereka ke padan muka aku?

Hummm...ada orang nak kawen ya? Means saya sorang jer lagi puteri intan payung yang paling comel ni..out of eight. Tinggal terkontang kanting sendiri..huhu. Takde orang nak kan saya..hiks! Saya doa sungguh2 kalau tak jumpa di dunia kita kan jumpa di syurga kelak aminn...hehe. Eh! Baru ni mimpi patah gigi dan berhari2 dok pikir kematian..apa akan jadi kalo saya mati? Amal belum cukup, dosa bertimbun. Konpius jadinya. Sebuk bertanya kakak siapa meninggal?? Tetiba selepas seminggu dapat berita ada saudara yang meninggal. Innalillahiwaninnailaihirajiunnn...bukan kebetulan.

Neway, saya kena buka puasa sekarang sbb dah azan maghrib..err..actually I did missing someone lately. Really missing until I can't believe myself and try hard to push it away with the hopes that am not going to drag myself into the black deep hole. But, I really didn't know why. Selalunya kalo saya ingat seseorang, orang berkenaan juga sedang ingat saya..muahaha. Believe me, am full of kejutans with my six sense. Indeed,  kadang2 memang benar sebab as a makhluk yang tercipta dari unsur bumi/alam kita ada aura dan aura itu dibawa dan dihantar secara alami terus zas-zup-zap bertemu dengan receiver yang beribu batu jauhnya nun di sana. Ibarat "ku sampaikan rindu di angin lalu"..lalalalala...Hahahaha...entah apa saya melalut.

Oky doky..cau cin cau..wassalam :)

No comments: