Ketik

Monday, July 02, 2012

Body pun kena service bkn cuma kereta

Assalamualaikum chenta! Hehe chenta....lagi

neway skang kat umah jerk berehat, bondaku tidak kesini...what am doing?


survey kabinet dapur harga yg laminate murah leh dpt sekitar rm3k, kalo material ok dan tahan lasak paling murah sekitar rm6k..boleh tahan lah.

beberapa kali makan di luar sgt surprise dgn kos hidup kat malaysia terkini..paling kurang kalo makan bertiga sekitar rm95-150...hummm sgt mahal yer

balik ni ingat nak completekan rumah dgn perabut asas dan apa2 yg patut, bb bulan lg balik semua dah tersedia mudah2an. Nampaknya banyak benda nak kena buat , tempah kerta dll...termasuklah groom dan service body hahaha...ngigi check sgt sakit saat ini, bedenyut2, gigi pun berdnyut ya...smalam buat scaling, td tampal dan whitening..sakit woo buat whitening. smpai skang sengal nyut nyut. Maklumla sejak gila kopi kebelakangan ni warna gigi pun dah jd warna kopi...malu nak senyum..so skang dah kembali ke warna asal..mudahan esok stopla nyut nyut ni...

No comments: