Ketik

Wednesday, June 06, 2012

Aku tensi

Well agak lama tak update blog kan? Sebenarnya tengah tensi nih, Chapter 5 dah datang balik hasil komen Daryl. Yang paling memeningkan dulu time kita discuss result dia suh A, skang bila dah diterjemahkan dalam thesis dia mintak B pulak! Aghhhhh...nak kena re-analyse data tu yang bengang. SAS software new version belum pandai guna..time2 ni la dia nak upgrade version pown. Bila nak guna server tak recognise la memacam haish!

Dulu dia kata graph kalo tak significant combine treatment jadi 1 line, tak kira la banyak mana trtmt kita ada..skang dia cakap what are you talking about?? This only have 1 line, you should present your details data so that the reader can understand. Hmmmm...

Bila kita argue dia akan cakap "its your thesis..you can listen to ur advisor but doesn't need to follow them"..humangai..time lain pulak bila kita tak ikut/dgr cakap dia akan kata "I'm more experienced than you, can you please stop talking to much and just accept/listen to me?"....arggghhhhhh!!!

Dengan suhu sejuk musim salju yang buat tulang sengal segala nih, buat saya makin tensi..3 bulan lagi, sempat ke idok nih?????

I'm freaking worried :(

No comments: