Ketik

Monday, May 14, 2012

Parfume dan Picnic Point

Rest sat dari menulis dan menelaah journal..kepala tengah buntu, mari kita update blog pula :)

Actually betis dan paha cramp rini coz semalam walked and jog dari rumah ke Lake Apex sekitar 4 km. Dari rumah ke sana around 25 min, pastu ronda tasik 3 round selama kurang lebih 1 jam. Tengahari lepas zuhur rendek ke Toowoomba plak with Kamani..hehe alang2 dah jog ngan dia, terus ajak dia rendek..dan2 dia mau, padahal katanya nak basuh baju, masak dan buat apa2 yang patut kat umah..so tinggal lah husband dan anak kat umah hahaha...bijak sungguh I mempengaruhi dia kan? Pengaruh rakan sebaya..Anyway, dia tader kawan lain pun kat sini..jarang outing soping2...nanti mau soping boots katanya, maybe saya bawa dia ke DFO bersama Ursula next time :)

Sebelum ke TWB sempat masak seafood lasagne dulu..ermm seharian semalam makan lasagne jerk..resepi? nantilah senang2 post kat Foodaholics..lama benar tak update dan jengah restaurant tu


So campur jalan2 di TWB adalah sekiatr 10 km kot exercises otot2 semalam. Lepas soping parfume katanye..coz semalam last day mother's day sale 85% kat Chemist warehouse. On the way balik singgah picnic point 10 min tengok sigh seeing yang cantik tue.. 



Sebelum ni tak pernah explore site ni, rupanya ada panorama yang sgt indah untuk dilihat..selalu lalu lalang kat warrego Hwy dan picnic sini tak pernah perasan pun. Maybe sebab level kita rendah dari dia, so kat Picnic poin yang berada pada aras tertinggi ni kita leh nampak ciptaan Maha suci Allah ni..Subhanallah!



Next time maybe leh berpiknik kat sini pula..sejuk suhu semalam sekitar 10C kat sana...

Okay then, continue work...


No comments: