Ketik

Wednesday, May 02, 2012

Apa2 saja

Sudah Bulan Mei...yuhuu! Membilang hari mau balik KL...tetiba jerk terasa nak makan KFC padahal bukan suka sangat pun, McD lagi best apa..pastu tingin nak makan kat Seoul Garden, haish memacam lar...kat sini kalau nak makan luar tak banyak choice balik2 nandos, kebab, nandos..sekali sekala gi restorant malaysia/indonesia..

SABAR



Wii! Sejak bila plak jadi blog hiburan neh? Muahaahaha...tak kesah lah. Cuma kagum ngan citer chenta mereka, byk halangan banyak gossip, banyak segala lah...tapi ermm, kalau dah memang jodoh tak kemana :)
Cantik plak video dorang..McKak kamu buatlah video ala2 story cenggini nanti. Jejai tu macam Wan Zuraidi pun ye gak..hihi..

No comments: