Ketik

Friday, April 06, 2012

BOSAN

Rasa sgt bosan mengadap pc dan kerja 11 jam/sehari, 7 hari/seminggu, demam selesema batuk pun belum sembuh, elaun lum masuk...pasni ni nak hantar report lewat la plak, selama ni selalu hantar cepat, tapi elaunnya selalu lambat sampai 2-3 minggu..dalam email kemain sedap "mengugut"....memang mencabar keimanan tol...eh rasa nak bercinta la...huahua

Tak sabarnya nak balik bulan June nanti...every year macam terjadual pulak mesti balik tiap June enh? How enh? Kebetulan plak setiap habis milestone seminar jatuh bulan Mei/June. Dan taun ni kebetulan conference tu pun jatuh bulan June..so, Sunway Legend Hotel dah booked, MAS flight ticket dah booked...huuu...selama dok sini cuma berpeluang naik MAS 3 kali, datang dulu-conference-balik for good nanti :)

Plus cuti seminggu...huuuu dah memacam dalam kepala. Nak gi tempah kabinet dapur, wardrobe master bedroom, wahaaaa penjaga rumah harus siap siaga untuk pindah pabila tuan sudah balik nanti...nak gi makan kat Seoul Garden, nak book kereta baru..memacam lah including nak gi shopping koleksi baju kerja serba baru letusss punya.




No comments: