Ketik

Thursday, March 29, 2012

Kena bebel

Masuk opis, check email..dapat email kena bebel ngan Daryl...haha atoi...dah la makcik demam, sakit tekak dan flu dan kepala pusing2 *toing2

Sebenarnya tak paham apa maksud dia dlm komen abstract semalam...dia tak explain detail or aku yang blur..maklumla pale tgh pening2 lalat akibat berjangkit virus influenza ngan housemate ler..hmmm

Makanya hari ni berkilas cari vit C 1000..bekalan yang dok ada sudah dihabiskan bonda tercinta. Mahal pulak tu time wit tgh kering nih..semua kena berkira. Time wit ada membazir jerk..haish!

Okeng mau calm down seketika dan fahami balik apa komen dan maunya beliau :p

Tapi rasa macam otak takleh nak berfungsi pula nih :(

No comments: