Ketik

Friday, December 30, 2011

Doctor Maya in the making..InsyaAllah

Aiseh, 2 kali dapat email mintak jadi session speaker dan section chair kat CMCB 2012 neh..terasa macam dah terer sangat dah pulak (*walhal kemungkinan besar pegawai2 lain pun dapat email sama?).

mmm...mungkin jemputan ni akan valid dalam 2-3 taun lagi, bukan sekarang...sekarang ai belum doctor :)

Dan kalau nak cakap pun, harus topik fisiology sebab molecular akak dah banyak lupa, lama sangat tinggal lebih 10 tahun..ilmu pun tak updated dah

No comments: