Ketik

Thursday, November 10, 2011

Hooyeeaahhh!!!

Assalamualaikum sobat...

BTW, today just nak menceceh perihal my study live..hahhaa, katanya nak resign from personal issues..kononnya :p

Anyway, just finished Kh works today. 5 sets of experiments and getting ready for the final one leaves Kh. Well, dalam masa sama sibuk buat modelling, sibuk manage candidature...mana nak isi form UQI scholarship, mana nak tulis manuskrip..manuskrip yang sudah2 belum dapat balik sampai lani..cish!, mana nak screen cari conferences..haa...sekarang pakcik dah izinkan akak gi conference hoyeaahh... Ada beberapa yang menarik di lokasi2 menarik cam Venice, Zurich, Chiang Mai, Pattaya, Barcelona, Amsterdam, Rome, Copenhagen, Stockholm, Istanbul, Tokyo, dan Dubai EU ya DUBAI!! dan Paris ya PARIS!!! dan banyak lagi!!! serta tak lupa KL and Penang. Sparkling3x dah biji mata akak....

Oooyyeaeehh!!....Very the excited omak, tapi hmmmm...entahlah pakcik kasi ke tak kan? Melainkan KL dan Penang sah lah dia kasi :(..Tapi huh! omak tak pedulik, omak nak apply jugak, dapat tak dapat belakang kira :)

Oh BTW, apabila orang sudah merajuk jangan cuba2 nak pujuk2 balik..you ignored me, I ignored you...you condemned me, I push you...you say Ok I say Ok...you say No, I say NoNoNo..hemph..edrenalin sangat pantas dan deras menjajah urut nadi..tats why lah hyperactive rini..muahaha. Gara2 tiap pagi minum Old Town white Coffee Hazelnuts buatan mama ai. Walhal akak ni haram nak suka kopi. Walaubagaimana pun, dua bulan lagi dah nak hantar dia balik Mesia..uhuks!

Oky doky....mau balik sudah, capek banget ini hari....

Wassalam


No comments: