Ketik

Sunday, November 13, 2011

2012 on the list

Salam,

Ewahh...setengah tahun lagi nak balik dah memacam plan dalam kepala nih. Panjang to do listnya, yang pasti bukan pasal kerja ya, tapi live life to the fullest! Muahaha.. Yeah..

Mari berkongsi impian denganku. Maklumlah kan merantau pastu peluang balik pun sekali setaun jerk. Terima kasih Air Asia, kerna khidmat tambang murahmu daku mampu terbang ke sana sini :). Time balik pu mana dan nak entertain jiwa dan perut dengan segala kan?

Haaa...ni lah dia antara benda yang sangat mengujakan taste buds kata omputehnya, nafsu melantak kata bahasa pasarayanya. You all jangan perli myall, memang myall sangat carving for makanan2 sesedap dan halal..sini kan payah nak cari halal, pilihan tak banyak, nak masak sendiri sedap2 selalu takdak masa plus malas..ehehe


Selain mamam2, Groupon ada gak offer2 lain...nak tau lebih lanjut subscribe la seniri. Malas nak tulis banyak2...sebuk hehehe

Pastu my all rasa nak melancong pasni. Nak gi Korea, nak gi semualah destinasi pelancongan yang terindah di maya pada ini. Sebabnya 3 taun lebih bertapa di Gatton ni dalam opis ni dalam lab2 tu...sangaaaaattttt lah membosankan.

Haaa...tungguuu...



Kat sini BNE pun ada gak, Team Spreets nama dia. Tapi......tak cukup best, sebab takdak gu nak wat sesama plus fulus pun kureng :(

Wokey, adios wassalam

No comments: