Ketik

Monday, October 31, 2011

Aspiration 2012

Ahlan wasahlam...

Akak rasa la kan, nak start blog something yg berfaedah lah untuk masa2 mendatang ni. Tengok, bahasa diri pun dah jadi "akak" kannn....selesa la pulak..maknanya terakuilah dah sangat matang ni hehehe...

Rasa macam nak serius menulis topik ilmiah, berinformasi, menarik dan membina. Macam nak menulis buku pun ada rasanya. Nak kurangkan menulis isu2 peribadi dah pasni.

InsyaAllah, bila paradigm dah berubah nanti tak perlu "menyorok" blog lagi. Mudah2an tercapai aspirasi akak nih :)

No comments: