Ketik

Thursday, August 25, 2011

Alhamdulillah



Sangat penat mental dan fizikal aku kala ini...tadi ingat takmo datang opis nak tido je kat umah. Sempat la buat kue2 raya tak comel sikit sebanyak. Terapi minda kononnya. Malas nak datang opis sebab malas nak pikir pasal masalah semalam. Takmo bukak email dan nak lupa sekejap...


Tup2 dapat email feedback proof read manuscript paper...terpaksa la gagahkan diri datang juga opis tengahari ni. Sangat efision makcik Carolyn tu, rasa tak kena plak kalu aku tak reply cecepat kannn....


Dah bukak email terpaksa lah juga baca email2 pasal air tu kan...nah...tengok atas tu, berjela komunikasi dgn pelbagai pihak yang terlibat. Semua supervisor dan semua technician...hambek ngko....dan sekarang, Alhamdulillah dah settle masalah dan aku boleh senyum dan bergumbira di hari raya yang bakal menjelang..hiks!


Hari raya nanti yang kononya will be my last raya kat sini akan disambut dengan meriahnya..dah plan dah open haus kat taman, sesi videografi, panggil semua kawan2 dan orang2 uni yang berkenaan..InsyaAllah liputan besar2an bakal menyusul :)


Till then, SELAMAT HARI RAYA, MAAF DZAHIR DAN BATIN kepada semua!!!


Eh lupa! Tu ada ucapan raya from my boss di LGM juga...Massihhh!......



No comments: