Ketik

Tuesday, May 17, 2011

Alhamdulillah

Just finished Mid-term review dengan positive feedbacks from the committee..hoyehhh

Presentation ni sangat condense dan fokus, cuma 15 minit aja. So committee members dapat follow dan tak sempat rasa bored. Yang penting mereka happy dan kata "very good"..Wah lega dah rasa. Semalam macam orang mereng kejap. Sebab risau dan nervous tak tentu fasal.

Cuma writting jer la huhu...aduyai nilah akibatnya kalau dulu kat sekolah time kelas BI selalu buat taik mata dan liur basi hahaha. English scientific writting pulak bukan macam buat puisi cinta. Kalaulah puisi cinta, kacang je kan? Huh..kalau thesis dalam BM laaaagiii senang, bagi orang yang sekolah harian macam I la kan..

So, 2nd step dah lepas dan lulus dengan jayanya. Paling syok bila ditulis "hardworking and dedicated" kat dalam report...muci2x. Tinggal 1 step jer lagi final review bulan Feb 2012. By that time I hope everything gonna be completed. InsyaAllah.

Sangat lega sekarang...Alhamdulillah

1 comment:

Rafidah said...

k.maya, kalau baca tulisan kak maya pasal study je sy seperti baca isi hati suami yag tengah belajar ni haa.. dia susah nak cerita. so sy anggap akak tukang cerita kat sy lah.. hahah boleh gitu..
anyway syabasss! harap tahun depan bleh balik dah ye..