Ketik

Sunday, May 01, 2011

Alhamdulilah

Ahhh..finally dah hantar drafted Chapter 4. Setelah 9 drafts di tangan sendiri. Bagai nak muntah darah olah segala data, jadikan format 1 journal yang serba lengkap. Tak taulah berapa draft pulak akan kembali setelah direview para SVs nanti.

Sikalang masa untuk concentrate slide presentation pula. Tangguh seminggu daa..cos minggu2 kebelakangan ni banyak cuti umum. Easter la, buruh la hapa la. Orang sini pulak kalo time cuti suka berjemaah pakat cuti reramai selama berminggu2 hingga makan bulan. So berkhalwatlah kita sengsorang kat opis dalam bangunan yang kosong nih. Ingat lagi tahun2 lepas..selalu jadi penunggu lab sengsorang hingga jejauh malam kul 10-11 pm. Alhamdulillah, dah berlalu semua tu. Cuma tinggal satu topik je lagi yang takyah continous hour panjang2 lagi.

Terima kasih ya Allah memberi ku kekuatan hingga kini. Terlalu banyak rencah2 pahit manis, suka duka yang dah dilalui. Semoga tempoh yang berbaki kurang lebih setahun lagi ni, terus dilalui dengan penuh sabar dan istiqomah..aminnnn...

Tak sabar rasanya menunggu 2 minggu lagi!

Adios..

Ironinya:

Saat2 susah senang sendiri ni, buatkan aku tetiba asek merasa windu dan sayu hati...tapi apakan dayaku.. eceh!

2 comments:

Hanis Azla said...

Alhamdulillah.. dah lega yer maya.. harap2 semuanya berjalan lancar selepas ini..

Maya said...

insyaAllah kak..thanks