Ketik

Friday, April 15, 2011

Waahhh!!!



Ini yang disuggestkan mamasayang Raisha...humm US 9 per page? Dush! Tak mampu makcik uhuu..

Tapi English Pak JUSA ni memang fantabulous!! Naskah Lit Rev. dulu aku bayar AUD 100 per 47 page ke cikgu Paul di ICTE. Carolyn pula charge 30 per 1 job..Prof. Alison pula katanya free..huummm...manyak choices tapi rasa cam nak hantar bila final nanti jerk...caner nih

Chapter 3 dah submit kemaren harap2 by mid year buleh publish kat journal..Chapter 4 pulak coming. Haiyak, beginilah hidup seorang student yer. Eh! kerja RO pun cenggini jugak. Sama jerk =P

Cuma bila kerja limit time dia panjang sket, hingga umur pencen...hehe

Okey, stop cicip2 pagi...masa untuk kerja!! Selamat siang dan selamat bekerja semuaaa...

Jadikan kerja kita hari ini salah satu ibadah. Semoga kita mendapat keberkatan darinya. Aminnn...

Psstt:

Malam tadi mimpi bunuh ular ler...ular hitam polka dot merah..cumel jerk. Haish! Ini mimpi ular pertama sejak hijrah ke down under 2 tahun lebih. Dulu kat mesia selalu mimpi gini, makcik kata itu "penjaga"..mistik belaka

Adios

1 comment:

ScoreA said...

hahahhahaha...ular polka dot pun ado ko mek weii....hahahhhaa