Ketik

Tuesday, April 26, 2011

My not so latest craziest honny bonny

You know what? I think am too much into fashion lately...ouch! Pembaziran sedang berlaku. Neway aku sangat suka OZ's women fashion. Kontemporari, simple but nice, colour asas cam brown, black, white or red. Dan yang paling penting feminin, elegan tapi tetap sopan. Apesal aku cakap sopan? Coz aku suka apparel yang labuh2 tutup buntut tu, nanti my mama tak ngomel hahaha..
Oooppps....tapi bukan yang ni. Ini senipis lace ni pun rega ratus2 huhu...



Ni haa....elegan kan? McKak punya kedai pun takder design2 cenggini..agagaga. * Weh asal mung pakai quatation "man jadda wa jadda" kat fb mung hah? ciplak aku ajer keje...huuu


Yang paling aku suka winter and summer fashion. Kalo winter, jaket2 dia takler setebal mana..jangan tak caya koleksi baju winter aku penuh se-bag paling besar yang aku bawak masa memula datang dulu. Skang tunggu masa nak bukak balik..hihi





Cenggini santekkkk sangat :))....nak3x!



Kalo summer pula ni ha hottest fashion dia. Maxi dress..jgn tak caya aku ada 3 maxi dresses huhu..Balik sok nak pakai buat baju kerja agaknya kena gaya tak?






2 comments:

shuhada said...

fuyoo,klu awk pki maxi dress tu g keje, alamatnya, lari kuar semua org dtg biotek sbb nak tgk maya:p

ScoreA said...

oiiitt...aku nye qoute tu doh berzaman okeng...sape main FB dulu??? akankk jugak ok!! u yang tiru miru tu!!i pun ada identity seniri jugengkkk..hahahha