Ketik

Wednesday, March 16, 2011

Kuala Lumpur



Morning semua! Hehe..best pulak dengar dan tengok vidoe klip lagu ni.

Tetiba jadi rindu dan melankolik dengan KL dan segala kisah di sana dulu, kini dan selamanya..

Most of my time sebelum datang sini ialah di KL..jadi tak sabar nak balik bersatu dengan hiruk pikuk KL lagi.

Walaupun sini sangatlah aman, tadek jem, orang2 pun free and easy less stress hidup leisurely macam aku describe kat entry bawah tu :)

Benarlah hujan emas di negeri orang, hujan batu di negeri sendiri. Owh! Tak sabarnya nak tunggu setahun lagi..

3 comments:

~ PIJA ~ said...

yup maya...lagu ni best nak dengar kan.......:)

Hanis Azla said...

mmg best lagu tu kan.. akak pun suka.. sabar yer menunggu tempoh setahun lg tu..

Maya said...

Pija@

ya sangat best, lebih2 lagi dok merantau hehe..kata orang dekat bau t..k, jauh bau bunga huhu

K.Hanis@

InsyaAllah diri ini tetap bersabar hehehe