Ketik

Friday, March 04, 2011

Aku happy

Yeaayyy.....

No more big experimental sets..Setakat ini dah ada 6 chapters, alhamdulillah ya Allah

So within this final year research, aku cuma perlu lengkapkan dan mc-upkan semua chapter yang ada. Tinggal dalam 4-5 experiments lagi sebelum berakhirnya tahun 2011.

Now concentrate ngan persediaan Mid term review next May, siapkan collection data chapter 5 dan tulis chapter 3 & 4. Mudah2an semuanya berjalan lancar.

Doakan aku wahai adik2, wahai kawan2 reality & maya-ty hoho. Aku tahu nih korang selalu intai aku kat sini hahaha.

Apakata mulai sekarang korang yang jadi silent reader tu coret2kan kasi meriah sket blog nih? Kalau tidak sunyi jerk rasa...kesian kat blog aku kan-kan muahaha.

Nak tak aku sebut nama2 korang kasi glamer sket? Kalau nak kasi hint yo heheh

Till then wa chau!

Adios

4 comments:

Hanis Azla said...

Alhamdulillah.. akak yg dengar pun rasa lega.. semoga selamat semuanya.. Akak doakan yg terbaik utk maya..

Adzriel AB said...

wah...mesti pening. hope everything ok. kesihatan kena jaga gak tau.

Maya said...

kak hanis@ Terima kasih daun keladi dan daun2 yang lain juga kak...aminnnn

Maya said...

Adzriel@

Iya sekarang dah belajar ambil suppliment dah, dah tua2 krg energi hihi